ג'ון מלקוביץ' בן 72, נולד בתאריך יום רביעי, 9 בדצמבר 1953, לפי ההורוסקופ הוא מזל קשת, בתור שחקן ובמאי השתתף בכ-71 סרטים, סרטו הראשון בו השתתף כשחקן היה ביבר הזכוכית, הסרט האחרון בו שיחק הוא סוס פרא תשע.
ג'ון מלקוביץ' נולד בכריסטופר, אילינוי וגדל בבנטון, אילינוי. אביו היה מנהל שימור מדינה ואמו הייתה בעלת עיתון. הוא למד בתיכון בנטון קונסולידייטד ולאחר מכן המשיך את לימודיו באוניברסיטת המדינה של אילינוי ובאוניברסיטת איסטרן אילינוי. מלקוביץ' הוא אחד מחמישה ילדים במשפחה, עם אח גדול ושלוש אחיות צעירות. הוא למד משחק בסטודיו של ויליאם אספר.
מלקוביץ' היה חבר מייסד של חברת התיאטרון סטפנוולף בשנת 1976 וזכה בפרס אובי על הופעתו בשנת 1982. הוא זכה בפרס אמי על תפקידו בשנת 1985. בנוסף לקריירת המשחק שלו, מלקוביץ' עוסק גם בעיצוב אופנה והקים את חברת האופנה Mrs. Mudd בשנת 2002. הוא עיצב קולקציות בגדי גברים בשם Uncle Kimono ו-Technobohemian. מלקוביץ' גם ביים את ההצגה The Caretaker בשנת 1986 ואת סרטו הראשון בשנת 2002.
