בעיר חוף לוס אנג'לס פועלת מזה שלוש שנים חבורת שודדי בנקים המכנים את עצמם "הנשיאים לשעבר". הם מבצעים שודים מושלמים בעודם לובשים מסיכות של רייגן, קארטר, ניקסון וג'ונסון, ומתעתעים במשטרה והבולשת ופדרלית, האף.בי.איי. סוכן טירון ג'וני יוטא(קיאנו ריבס) טרי מהאקדמיה בקוונטיקו נשלח לעבוד על התיק יחד עם השותף הותיק שלו, והשותף משכנע אותו כי השודדים הם גולשים. עתה יוטא חייב לעבוד בתפקיד סמוי כגולש, ותוך כדי הוא מתחבר לגולש אחר בשם בודהי (פטריק סוויזי) בעל פילוסופיה עמוקה על גלישה, שמלמד את יוטא את הריגוש של האדרנלין והחיים על הקצה. האם יצליח יוטא לתפוס את הנשיאים לשעבר, או שיישאב לעולמם המרתק של הגולשים?
anipoבשתי מילים: בזבוז זמן. לא ציפיתי ליצירת מופת אבל גם לא לעליבות כזו. עלילה בנאלית וצפויה, חוסר אמינות וגם המשחק בינוני. רבע השעה האחרונה מרימה קצת את הרמה אבל זה מעט מידי ומאוחר מידי. סיפורו של ג'וני יוטה, סוכן FBI, שמקבל על עצמו תפקיד ללכוד שודדי בנקים שמחופשים לנשיאים לשעבר של ארה"ב. בהתאם למידע שנאסף, מדובר על חבורת גולשים. הטקטיקה היא להצטרף לחבורת הגולשים בחוף ולהתחבר אליהם. הוא לומד גלישה אצל בחורה ולאחר מכן גם מתאהב בה. ג'וני יוצר קשרי חברות עם גולש ותיק ודומיננטי בשם בודהי.החברות שלהם תעמוד למבחן עד הסוף. הרבה חתיכים וחתיכות אבל לא הרבה מעבר לזה. גם באורך היה אפשר לקצץ והרבה. לא מהסרטים הבולטים של פטריק סוויזי ז"ל וקיאנו ריבס.
לפני שנתיים
0 אנשים אהבו
roiieסרט פשע מעולה! מה שעוד יותר יפה בסרט הזה שהצליח גם לדחוס לסרט שודים קטעי אקסטרים כמו: צנחיה חופשית, והעיקר בסרט: הגלישה, מומלץ מאוד.. קיאנו ופיטר שם פשוט נהדרים 9⏺