בקהילה פרטית ואמידה שבה האבטחה מושמת בעדיפות עליונה עבור האחוזה של משפחת מילר. מעבר לקירות טהורים וגינות מטופחות, קייל (ניקולס קייג'), איש עסקים מהיר הדיבור, מפקיד את שיפוץ האחוזה שלו לאשתו המהממת (ניקול קידמן)
אבל בין ביצוע אותן החלטות גדולות לפקוח עין על בתו בת העשרה המתריסה שלהם אייברי (ליאנה לבירטו), שרה מוצאת את עצמה מוסחת על ידי העובד הבית שלהם, גבר צעיר ונאה (קאם ג'יגנדט).
קבוצה של פושעים בראשות אליאס (בן מנדלסון) מתכננים פלישה אכזרית במשך חודשים לפרוץ לבית משפחת מילר .
האם קייל, שרה ואייברי יקחו את הסיכון האולטימטיבי לעשות את זה בחייהם ?
Orr971כמו הרבה פעמים אצלי, סרטים שנחשבים מאוד רדודים ונחמדים עם נטייה ללא טובים, מתקבלים באהבה. אני לא אומר שהסרט הזה היה גאוני, אבל הוא היה ממש טוב. לא היה לי בעיה איתו.
העלילה ממש טובה, למרות האזכורים הבלתי פוסקים והמוזרים לסרט "משחקי שעשוע", בסגנון, בסוג העלילה, באלמנטים, ואף בהתחלה של הסרט (צילום של אוטו נוסע במבט על)! הבימוי של ג'ואל ממש טוב.
אין הרבה שחקנים, יש לנו את 3 הנחטפים: ניקולאס קייג', ניקול קידמן, וליאנה ליברטי שמשחקים טוב ויש את החוטפים שמשחקים טוב.
הסרט טוב ומעניין, לא ארוך. אמנם לא מקורי במיוחד, אבל עדיין טוב, שחקנים טובים, ומעניין.
מומלץ. ממש טוב.
ציון:
7.6 מתוך 10
לפני 10 שנים
0 אנשים אהבו
Dvir971סרט נחמד של ג'ואל שומאכר.
כיאה לסרטים של ג'ואל שומאכר לאחרונה, גם הסרט הזה הוא לא סרט בדיוק אהוד על הקהל ואפשר להגיד גם שנוי במחלוקת במקומות שונים, אבל אני דווקא אוהב את מה שג'ואל שומאכר עושה ולדעתי הסרט הזה היה די נחמד. העלילה שלו לא הייתה כל כך מתחכמת ובטח שלא מקורית במיוחד אבל עדיין היתה עלילה נחמדה והסרט היה די מעניין וגם בגלל שהוא היה נורא קצר הוא לא היה נמרח כל כך והצפייה בו הייתה נחמדה. המשחק של השחקנים כמו ניקולאס קייג', ניקול קידמן, ליאנה ליברטו היה סביר והבימוי של ג'ואל שומאכר היה טוב.
בסך הכל זה היה סרט נחמד שאפשר לראות אם אתם מחפשים סרט נחמד להעביר איתו את הזמו.
נחמד ביותר.
ציון: 7
לפני 10 שנים
0 אנשים אהבו
mushmush123קידמן את קייג', שילוב מפתיע ודי מעניין. אנילא חושב שהכמייה בניהם מושלמת אבל שניהם שחקנים ראויים שקנו את עולמם בזכות. הסרט עצמו סביר ולא נוטה לשעמם. ללא ספק היה ניתן לשדרג את העלילה עם כמה טוויסטים מתוחכמים אבל אדון שומאכר דבק לבנאליות. לניקולס קייג' יש מן כישרון מיוחד לעשות סרטים ביזארים אבל הסרט הזה הוא ביזארי רק בשל חוסר המקצועיות והאמינות שלו.
בשורה התחתונה, לימים של שעמום כאשר יש צורך בסרט שלא דורש הרבה מחשבה.
5.5/10 בסולם מושמוש
לפני 10 שנים
1 אנשים אהבו
acid-boyכל הכבוד ל"ג'ואל שומאכר" הבמאי נתן פה בימוי מעולה לא משנה הגיל שלו לדעתי הוא ממשיך לעשות סרטים טובים , הבחירה של השחקנים לדעתי גם היתה מצוינת ,קודם כל ניקולס קייג' המבוגר בין השחקנים ,אפשר להגיד שלקח את התפקיד ברצינות ושיחק אותה כמו שצריך , הגיל המבוגר רק עושה לו טוב , וגם כן ניקול קידמן שלדעתי אחת השחקניות הטובות שיש היום בקולנוע גם כן שיחקה מעולה ואפילו השיתוף פעולה בין קייג' לבינה רק עשה להם טוב ,והבחירה הגרועה לתפקיד זה היה של קם גיגנדט לא הייתי שם אותו בסרט מסוג כזה שימשיך בדימדומים או בסירטי אימה שהו רגיל אלהם , תפקיד שלא ישב עליו משהו ולגבי ליאנה ליבראטו שאני זוכר אותה טוב מאוד מהסרט אמון , פשוט שחקנית מעולה עדין ילדה אבל לדעתי יש לה עתיד גדול רק שתמשיך ככה , ולסיכום , עלילה מעולה כל מה שצריך בדרמת פשע ,אני חושב שהסרט מאוד יפתיע אותכם ובטוח ישאיר אותכם במתח עד הסוף , רק דבר אחד היה צריך לשנות זה הסוף שקצת הוריד לי מהציון שלי לסרט וחבל מאוד , אני חושב שבחירת השחקנית היתה דיי מעולה האפקטים נחמדים עד כמה שהיו .. כדאי לראות את הטריילר לפני שצופים בסרט , יאאלה חברים אני חתכתי ... ציון 8 . !!
לפני 11 שנים
1 אנשים אהבו
vבסך הכל סרט נחמד, לא סיפור חדש, אבל בכל זאת עלילה זורמת שמעבירה את הזמן בכיף . הסרט מספר על זוג שחיים טוב , כשחבורה של שודדים פורצים אליהם הביתה ומבקשים את הכסף. כשהבעל מסרב למסור לידיהם את הכסף, העניינים מסתבכים.
לפני 11 שנים
0 אנשים אהבו
B0B0מפתיע שדווקא קידמן חברה לבינוניות המתמשכת שסוחב מאחוריו ולפניו ניקולאס קייג'...סרט מתח חביב אבל חסר פואנטה,עלילה מפותחת ובכלל חסר.
מי שמחפש סרט מתח פשטני ושטוח עם דמויות שאינן שואפות לגדול במהלכו יכול למצוא מזורו בסרט הזה,מי שמחפש קצת יותר משמות גדולים כמו קייג',קידמן ושומאכר (לא הנהג) יכול להנמיך ציפיות בהדרגה ולגשת לסרט בצורה קצת יותר שפויה.
הסרט מציג שחקנים טובים מאוד,מה שאוטומטית מעלה את הציפיות כלפי מעלה,אבל שוקע בבינויות עקב חוסר בעלילה - המתח קיים,האימה - לא כל כך...ובסך הכל הסרט לא מתרחב למחוזות גבוהים ומאירים כפי שהיה צפוי ורצוי מבחינתו...
אכן פלופ כפי שכתב Sick Out תחתיי,אם כי אינו נורא ומעביר את הזמן ועושה עבודה יחסית טובה לסרט בינוני,כי כזה הוא...
חביב ותו לא...
לפני 11 שנים
2 אנשים אהבו
sickoutעוד פלופ נוראי של ג'ואל שומכאר שידע ימים טובים יותר.
תסריט מטופש לחלוטין, משחק רדוד מאוד של קידמן וקייג' שלא ממוצה כלל.
אז מה יש לנו כאן ? שוד שהסתבך ודיאלוגים עם השודדים לאורך כל הסרט, בלי מתח, בלי עניין, בלי טוויסט מפתיע. פשוט שעמום רצוף חסר פואנטה.
אפשר לוותר.