דמי מור בת 63, נולדה בתאריך יום ראשון, 11 בנובמבר 1962, לפי ההורוסקופ היא מזל עקרב, בתור שחקנית השתתפה בכ-41 סרטים, סרטה הראשון בו השתתפה כשחקנית היה אלטון 60: הופעה בכיכר גני מדיסון, הסרט האחרון בו שיחקה הוא יופי מסוכן.
דמי מור נולדה בשם דמטריה ג'ין הרמון ברוזוול, ניו מקסיקו. אביה הביולוגי עזב את אמה לפני לידתה, ואמה נישאה לדן גיינס כשהייתה בת שלושה חודשים. בגיל 13 גילתה מור שדן גיינס אינו אביה הביולוגי. היא למדה בתיכון פיירפקס ובתיכון רדונדו יוניון, שם החלה להתעניין בדוגמנות ומשחק.
מור החלה את הקריירה שלה כדוגמנית והצטרפה לתוכנית טלוויזיה ב-1981. היא זכתה להכרה רחבה בשנות ה-80 והפכה לשחקנית בעלת השכר הגבוה ביותר בעולם ב-1995. מור הופיעה ברשימת 100 האנשים המשפיעים של טיים וקיבלה כוכב בשדרת הכוכבים של הוליווד. היא זכתה בפרס עולם התיאטרון ובפרס גלובוס הזהב לשחקנית הטובה ביותר בסרט קומדיה או מוזיקלי.
