כריסטופר ריב נולד בתאריך יום חמישי, 25 בספטמבר 1952 ונפטר בתאריך יום ראשון, 10 באוקטובר 2004, לפי ההורוסקופ הוא מזל מאזניים, בתור שחקן ובמאי השתתף בכ-18 סרטים, סרטו הראשון בו השתתף כשחקן היה שועל שחור, הסרט האחרון בו שיחק הוא Super/Man: סיפורו של כריסטופר ריב, כריסטופר ריב נטל חלק בכ-2 פרקים מסדרות כגון סמולוויל וסאטרדיי נייט לייב.
כריסטופר ריב נולד בניו יורק ולמד באוניברסיטת קורנל, שם רכש השכלה רחבה. הוא המשיך את לימודיו בסטודיו אייץ' בי, מה שהעניק לו הכשרה מקצועית בתחום המשחק. בנוסף, הוא למד בבית הספר Princeton Day School, מה שהוסיף לעומק ההשכלה שלו.
ריב זכה להכרה על תרומתו הציבורית עם פרס השירות הציבורי של ASCB. הוא גם קיבל פרס גרמי לאלבום ספוקן וורד, והוכנס להיכל התהילה של ניו ג'רזי. הישגים אלו מדגישים את השפעתו מעבר לעולם המשחק.
