הסרט "מג'יק מייק" מספר על בחור בשם מייק (צ'אנינג טייטום), חשפן מנוסה, לוקח צעיר בשם "הילד" (אלכס פטיפר) תחת כנפיו ומלמד אותו את אמנות המסיבות, לעשות כסף קל ולתפוס בנות.
Chiclete
מג'יק מייק הוא בדיוק מה שציפיתם לו,סרט חשפנים ששואב השראה ואת תוכנו מסרטי החשפניות ומיישם.
מה שבולט בעיקר בסרט (מלבד הבולבול העטוף באריזת חוטיני גברי) הוא צ'אנינג טייטום,האיש והחבילה (לא הבולבול הפעם).
הבן אדם,חשפן לשעבר,ניחן במתת הריקוד,גוף של אליל וכשרון משחק מצוין.
בימי מושל קליפורניה לשעבר,ארנולד ש. לא היה נדרש יותר מגוף על מנת לקבל תפקידים מובילים בסרטים.
במקרה של טייטום אפשר לראות את השדרוג,גם בכישרון משחק וגם כמובן בכישרון הריקוד ששימש אותו פעם או פעמיים לפני כן.
מג'יק מייק מציג את הסיפור הקלאסי על חשפן (חשפנית בד"כ) וותיק שמאמץ אליו את החשפן החדש (פוטיפר),אשר מוביל את עצמו
במסלול של עלייה מטאורית ונפילה מרהיבה דרך סמים,נשים ועוד כל מיני סממנים של החיים הטובים.
סודרברג מביים בכשרון רב את אותו עולם בעל מסלול ההרס העצמי עם סצנות מפתח ודרך פעלולי מצלמה קלאסיים למצבים הנ"ל.
הסרט מרגיש בשלבים מסוימים כמו "מועדון 54" בכיכובו של ריאן פיליפה ולעיתים,כמובן,כמו "לילות בוגי" המצוין של מארק וולברג.
כמו ב"בוגי" גם פה יש את אלמנט הזין הענק שמובא בתור מיני פארודיה ועל שלל הגופות החטובים המוצגים בסרט אפשר ללכת לאיבוד,
אבל הרעיון הוא אותו הרעיון והגיבור אף מציין ש"הוא זו לא העבודה שלו" כלומר,יש לו שאיפות אחרות,גבוהות ונעלות מעבר לגוף יפה
ועבודה שהיא לא התגשמות חלומותיו (למרות שבגיל צעיר יותר היא נראית כך)...
בסך הכל סרט סביר,אבל לא מרשים ולא עונה על ציפיות יותר גבוהות שלהן ציפינו.
מת'יו מקונוהיי במבטא הדרומי הרגיל שלו מבצע את העבודה ואפילו יש לחובבי ההיאבקות את קווין נאש (דיזל,פעם) בתפקיד קטן וסליזי...
ממליץ לראות את הסרט (במיוחד לנשים שיתפעלו מיופיו של הגוף הגברי ולא יטפחו ציפיות...).תהנו...
לפני 6 חודשים
3 אנשים אהבו
acid-boyמה שבטוח שנשים התחברו יותר לסרט מהסוג הזה ,כיף לראות את סודנברג יוצר משהו ממה שהוא רגיל בעיקרון סטיבן סודרברג הוא, ברוב המקרים, במאי מסוגנן וערמומי. "מלך הגבעה", הראוי, ו"ארין ברוקוביץ'", היחסית קונבנציונאלי, הם אולי הסרטים הכי פחות מתחכמים בקריירה שלו (הם גם בין ברי המזל ששמם לא קיבל תרגום מעורר תמיהה). ביצירות כמו "Underneath", "The Limey", "Out of Sight" ו"Traffic" סודרברג הצליח לעגן את סגנונו החזותי והנרטיבי באופן משכנע יחסית. בסרטי אושן הוא החל להיות מאוהב מדי בהתחכמויות וסטייל אותם כבר שכלל בעבר. מרבית הסרטים שעשה מאז הסרט הראשון בסדרה נראים כגחמה אופנתית (זה לא אומר שהם לא ראויים לצפייה).ועכשיו לגבי הסרט הסרט הוא בעצם גרסת ה-R לסטפ אפ, בו הרקדנים פושטים את בגדיהם בקטעי הריקוד. בין לבין סיפור לא לגמרי בלתי מעניין אבל מיותר למדי אם כי צ'אנינג טאטום כובש. אלכס פטיפר לעומת זאת הינו שחקן גרוע ומעצבן.
סטיבן סודרברג צובע הכל בצבעי אינסטגרם צהבהבים שלא מוסיפים כלום.
מוטב היה אילו הסרט היה מופקד בידיו של פייטון ריד, במאי מעודדות צמודות. בטוחני שהתוצאה הסופית היתה טובה בהרבה. או לכל הפחות לא צבועה בצבעים צהובים עכורים.
בשורה התחתונה: מהנה למדי אבל אם לא דחוף לכם לראות חכו ל-DVD ותריצו את הקטעים המשעממים (=כל מה שהוא לא ריקודים וענטוזים). טאטום שחקן טוב ורקדן מצויין. מתיו מקונוהיי הוא מליגת וודי הארלסון וסטנלי טוצ'י לא יכול להיות רע בשום תפקיד. השאר הם או בתפקיד עציצי או עם תצוגת משחק עציצית.ציון 6 וחצי . !יאאלה חברים אני חתכתי .!
לפני 6 חודשים
1 אנשים אהבו
iva1210"מגיק מייק" סרט לא לנשים בלבד ,נותן לנו כרטיס כניסה למועדון צ'יפנדיילס בהם חשפן מצליח משתדל בדרך לא דרך להצליח בדרכים אחרות גם בתחום האהבה.
עלילה משעשעת "רומנטית" וחושפנית ,שחקנים טובים במיוחד מקונוהיי שכל דמות שהוא עושה פשוט..פשוט מושלם.
ציון 7 דולר טיפ.